Actie! Luchtalarm voor de klimaatcrisis en ecologische crisis

Dit is geen oefening!
Op elke eerste maandag van de maand gaat in heel Nederland het luchtalarm af. We zitten daadwerkelijk in een noodsituatie. Met “die-ins” (een korte ligdemonstratie) door het hele land tijdens het luchtalarm gaan we vanaf nu elke maand laten zien dat we in een crisis zitten en van de mensen aan de macht eisen dat ze de daar eerlijk over zijn, doen wat nodig is, en burgers laten beslissen.
Maandag 3 augustus komen we met zo veel mogelijk mensen bij elkaar voor een die-in voor station ‘s-Hertogenbosch (centrumzijde). Tijdens het luchtalarm vallen we voor dood neer terwijl een van de deelnemers een korte speech voorleest en we flyers uitdelen. Na 4 minuten staan we weer op en ruimen alles op.
Wil je graag meedoen met deze Luchtalarm Die-In? Kom dan op maandag 3 augustus om 11.45 naar station ‘s-Hertogenbosch. Na een korte uitleg gaan we dan naar de actielocatie. Ook als je liever niet op de grond gaat liggen ben je welkom. We hebben ook mensen nodig om een praatje te maken met omstanders en om in de gaten te houden of het goed gaat met iedereen.
Neem als het lukt een protestbordje mee!
We nemen bij deze actie de corona-maatregelen in acht.
Details
Date:

augustus 3

Time:

11:45 - 12:30

Organisator

Extinction Rebellion Den Bosch

Email: xrdenbosch@protonmail.com
Locatie

Station 's-Hertogenbosch

Stationsplein

's-Hertogenbosch, Nederland, 5211 BP

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR