Actietraining Haarlem 7 maart 2024

Algemene informatie

  • Date: Donderdag 7 maart 2024
  • Time: 18:00-22:00 (inloop vanaf 17:45)
  • Locatie: Station Zuidwest (Stephensonstraat 7, Haarlem)
  • Taal:┬áNederlands

Om je voor te bereiden op vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheidsacties met Extinction Rebellion organiseren wij deze actietraining. Wil je meedoen aan acties waar een risico op arrestatie bestaat, dan is het raadzaam om deze actietraining te volgen. Bovendien geeft het je de kans om te ontdekken of je wil deelnemen aan komende acties.

Voor iedereen

De non-violent direct action (NVDA) training is geschikt en bedoeld voor iedereen. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties wordt sterk aangeraden eraan deel te nemen. Deelnemers met meer ervaring zijn van harte welkom om hun kennis en kunde in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-activisten!

Inhoud training

Tijdens de training bereiden we ons voor om veilig te blijven tijdens de actie, maar ook om effectief en effici├źnt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan het uitleggen van veiligheidsrisicoÔÇÖs, juridische informatie, het vormen van en werken met ÔÇťaffinity groupsÔÇŁ en het oefenen van specifieke actietactieken. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor vragen.

Praktische informatie

Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven voor de actietraining via deze link. Je ontvangt een bevestigingsmail na aanmelding.

Na de training ben je voorbereid om aan een actie van Extinction Rebellion mee te doen.

Neem voor jezelf eten en drinken mee. Koffie en thee is wel aanwezig!

Details
Date:

maart 7

Time:

18:00 - 22:00

Evenement Categorie:

Actietraining, Training

Organisator

Extinction Rebellion Haarlem

Email: xrhaarlem@gmail.com
Locatie

Station Zuidwest

Stephensonstraat 7

Haarlem, 2014 KB

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR