Actietraining voor de Septemberrebellie

Met de XR-Actietraining bereid je je helemaal voor op deelname aan de Septemberrebellie in Den Haag en Amsterdam. Om het even of je bereid bent om gearresteerd te worden, of dat je juist een andere rol zou willen tijdens acties, is deze training waardevol.
Tijdens de training verken je samen met anderen de definitie van geweldloosheid, jouw persoonlijke grenzen, oefen je met specifieke actietechnieken en krijg je alles te horen over juridische consequenties en de wijze waarop we binnen XR acties vormgeven en met elkaar tijdens acties supersnel kunnen schakelen en afstemmen.
De training duurt van 11:00 tot uiterlijk 16:00 uur.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar donaties worden op prijs gesteld. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf 14 jaar. Om de training corona-proof te houden, is het aantal deelnemers beperkt en vragen we je je eigen lunchpakketje mee te nemen.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan uitsluitend via dit formulier: https://forms.gle/8npW5AEA6cYTJy9b8

Details
Date:

september 13

Time:

11:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Training

Organisator

Extinction Rebellion Deventer

Email: xrdeventer@protonmail.com
Locatie

Het Middenhuis bij de Aardehuizen

Rietgors 22

Olst, Nederland

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR