Alternatief Steunpakket gaat naar de politiek!

Een brede linkse beweging van meer dan 50 organisaties heeft het Alternatief Steunpakket gelanceerd en brengt het naar de politiek! Samen heten wij Beter uit de Crisis, omdat wij allemaal #BeteruitdeCrisis moeten komen.
🔥
De Nederlandse overheid komt nu met steunpakketten die zogenaamd zijn om alle inwoners in het land te helpen. Maar in werkelijkheid helpt het vooral de rijksten en grote bedrijven, die het dan weer gebruiken om zichzelf bonussen te geven.
De overheid geeft corporaties financieel steun kado, terwijl onze mensen in de zorg, onderwijs, werkend in vitale en minder vitale sectoren zich krom moeten werken om uit de crisis te komen.
We maken ons zorgen over de ruimte die voor maatschappelijke organisaties straks is om nog invloed te hebben. We maken ons zorgen over de weinig solidariteit dat de overheid toont met mensen , groepen en landen die het zwaar hebben.
Steunpakketten zijn bedoeld om de groepen te steunen die het ook echt nódig hebben en die het verdienen! Daarom presenteren wij het #AlternatiefSteunpakket, dat wél de “bonussen” toekent aan hun rechtmatige eigenaars.
WIL JE ONS MANIFEST LEZEN? https://bit.ly/2CdUCGp
WIL JE WETEN WIE MEEDOEN OF ONDERTEKENEN?: actie.degoedezaak.org/p/alternatiefsteunpakket
Wil je meedoen? KOM NAAR DEN HAAG en ondersteun deze verenigde actie!
Samen laten we zien hoe het wél kan, en hoe een eerlijk & rechtvaardig Nederland straks eruit zal zien!
Details
Date:

juli 1

Time:

13:00 - 14:30

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Het Plein

Plein 17A

Den Haag, Nederland, 2511 CS

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR