Brainstorm Black Friday Roermond

Denk mee over acties op de laatste(?) Black Friday ooit
Black Friday, de feestdag van de kortingen en overconsumptie, komt eraan. Op vrijdag 27 november 2020 komen we op allerlei plekken in Nederland in opstand tegen deze vreselijke dag. Met onze acties vragen we aandacht voor het systeem van extreme ongelijkheid die de grond vormt waarin een dag als ‘Black Friday’ kan bloeien. Het systeem heeft een grote groep consumenten gecreëerd, die afgeleid en vervreemd zijn, omdat ze gezamenlijk de maakprocessen niet hebben geleerd. Dit giftige systeem maakt nog een grotere groep uitgebuiten, vaak jonge kinderen, vrouwen of mensen van een andere gemarginaliseerde groep, die werken onder omstandigheden van moderne slavernij. Het systeem buit dieren en natuur uit om winst te maken voor aandeelhouders en het vergiftigt ook letterlijk de natuur met uitstoot, gas, chemicaliën, microplastic en afval.
Op vrijdag 6 november om 19:30 houden we een online brainstorm om te bedenken wat we als XR Roermond zouden kunnen doen. Het is fijn als je even een berichtje naar xrroermond@protonmail.com stuurt als je mee wilt denken, dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten. Locatie: https://meet.jit.si/BrainstormBlackFridayXRRemunj
Details
Date:

november 6

Time:

19:30 - 20:30

Evenement Categorie:

Meeting

Organisator

Extinction Rebellion Roermond

Email: xrroermond@protonmail.com
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR