Brainstorm Klimaatalarm 010

(Disclaimer: Sorry this event is in Dutch only. However, we would love to invite you to help organize. If you join our discord, we can help you find your spot: https://discord.gg/BSghDbTNGp (You will have to logg in first in the Discord app for the link to work) Of course we would also love to invite you to protest with us on the 14th of march 2021 https://fb.me/e/14iLoIwkw. See you there!)
Wil je met jouw organisatie aansluiten bij de Rotterdamse Klimaatcoalitie en/of wil je meehelpen de klimaatalarm tot een succes te maken? Sluit je dan aan! Op zondag 31 januari om 13:00 hebben we een brainstorm op Zoom. Hier hoor je meer over de plannen zover maar gaan we ook samen brainstormen over de mogelijkheden voor de demonstratie in Rotterdam. Bovendien is er de ruimte om input te geven voor de strategie en samenwerking binnen de Rotterdamse klimaatcoalitie. We horen graag jouw verhaal!
Brainstorm Rotterdamse Klimaatcoalitie
Zondag 31 januari 13:00 tot 15:00
Join Zoom Meeting
https://eur-nl.zoom.us/j/92728993774…
Meeting ID: 927 2899 3774
Wachtwoord: 177154
We hopen je daar te zien! We kijken ernaar uit om samen te vechten tegen de klimaat crisis. Maar kan jij er zelf niet bij zijn of ken jij anderen die interesse kunnen hebben? Dan stellen wij het erg op prijs als jij deze uitnodiging verder verspreidt in jouw netwerk.
Om de brainstorm efficiënt te laten verlopen hebben wij 4 korte vragen. Wil je deze invullen voor ons? -> https://forms.gle/AQHSNiQatz6omoKY8
Meld jezelf ook alvast aan op de landelijke website www.klimaatmars2021.nl en onze lokale discord! https://discord.gg/BSghDbTNGp (Voor de discord moet je wel eerst inloggen in de app voordat de link werkt.)
Details
Date:

januari 31

Time:

13:00 - 15:00

Evenement Categorie:

Meeting

Organisator

Extinction Rebellion Rotterdam

Email: rotterdam@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR