Dans- en maaksessie, toxic system rave

Hallo!
Black Friday, de feestdag van de kortingen en overconsumptie, komt eraan. Op vrijdag 27 november 2020 komen we in opstand tegen deze vreselijke dag en we nodigen iedereen uit om mee te doen met de toxic system rave. We gaan dansen voor het leven op het herschreven nummer ‘Toxic’. Dit doen we binnen in de winkels waarbij we de meest vervuilende winkels afgaan.
Om de tekst en de danspasjes hiervoor te oefenen komen we samen op de Eindhovense rebel base, Mathildelaan 1, op 11 november 20:00-22:00. Dit is ook het moment om je outfit te maken die in het thema past van de toxic system rave (business as usual grijs en zwart met roze en rode accenten).
We vragen jullie om een mondkapje mee te nemen naar deze avond. Ook zullen we 1,5 m afstand nemen en is er desinfecterende handgel aanwezig. Verder zou het fijn zijn als je een JBL boxje mee zou kunnen nemen als je deze hebt of kunt lenen.
Met liefde en woede,
Extinction Rebellion Eindhoven
Details
Date:

november 11

Time:

20:00 - 22:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Eindhoven

Email: xreindhoven@protonmail.com
Locatie

Mathildelaan 1

Eindhoven, Nederland, 5611 BD

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR