De Groene Golf

De klimaatcrisis wacht niet. Dus de volgende grote, ontregelende en creatieve actie staat alweer voor de deur: de Groene Golf!

Op maandag 10 mei gaan we een locatie vergroenen die daar dringend aan toe is. De locatie is nog geheim, ergens in de Randstad, en we pikken je op met een van onze bussen (corona-proof uiteraard). Hou 10 mei vrij in je agenda en meld je aan, met je telefoonnummer, via xrgroenegolf@protonmail.com. De organisatoren nemen dan contact met je op. Werving verloopt voornamelijk via via, dus ken je betrouwbare mensen, vraag hen om zich aan te sluiten.

Wat wordt van je gevraagd?  

  1. Je kunt naar een opstapplek in de Randstad komen
  2. Je bent bereid het risico op arrestatie te lopen
  3. Je neemt iets mee of trekt iets aan om de locatie te helpen vergroenen. Sommigen komen bijvoorbeeld verkleed als boom. Maar je kan ook een leuke kamerplant meenemen of je groenste trui aantrekken. Of sluit je aan bij de Groene Golf arts groep en schilder een groene golf op een spandoek.

De actiebriefing voor alle deelnemers is op vrijdagavond 7 mei om 20.30 uur. Alvast dit: zodra je meer details krijgt, houd die dan geheim!

Details
Date:

mei 10

Time:

0:00

Evenement Categorie:

Actie

Event Tags:

actie, Creatief, Opstand der planten, Planten, Verstorend

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: xrgroenegolf@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR