Welkom bij Extinction Rebellion

Maak jij je ook zorgen over de klimaat- en biodiversiteitscrisissen? Voel je je machteloos in het aanzien van machtige bedrijfslobby, en koppige politici die niet durven te handelen? Wil je leren hoe je direct en effectief kunt bijdragen om deze probleem op te lossen? Kom naar onze open bijeenkomst!

Bij Extinction Rebellion (XR) voeren wij direct, effectief en geweldloos actie om onze overheid aan te zetten om onze wereld veilig te houden. In deze bijeenkomst leer je alles wat jij moet weten om bij te kunnen dragen aan deze missie.

De bijeenkomst is online via zoom. Er zullen parallel een Nederlandse en Engelse sessie zijn. De link voor de Nederlandse sessie

PROGRAMMA

14-15: MEER WETEN?

Een lezing waarin duidelijk wordt wat de klimaat- en biodiversiteitscrisissen inhouden, hoe rampzalig de huidige koers is volgens recente wetenschappelijke inzichten, hoe zwak de reactie van onze overheid is, wat wij als XR als alternatieve reactie voorstellen, en waarom onze directe acties zo effectief zijn om dit te bereiken.
Hierna kun je kiezen tussen twee opties. Mocht je bovenstaande lezing al kennen, schroom dan niet om meteen om 15 aan te sluiten!

15-16: DOE MEE: Organiseren

Een sessie waar we uitleggen hoe onze organisatie werkt, en hoe jij hierbij betrokken kunt raken. Er zijn diverse mogelijkheden van media, tot acties plannen, tot politiek bedrijven.

Details
Date:

november 22

Time:

14:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR