End Black Friday XR010 Rotterdam

END BLACK FRRIDAY ROTTERDAM! 👗🔥
Black Friday, de feestdag van kortingen en overconsumptie komt eraan. Op vrijdag 27 november 2020 zullen we in opstand komen tegen het bestaan van deze dag. Onze boodschap is duidelijk: END BLACK FRIDAY! 📣
Black Friday is de ultieme viering van het massaconsumentisme. Het is een dag waarop bedrijven enorme, onweerstaanbare kortingen aanbieden aan consumenten. De consumenten worden verleid om dingen te kopen die ze niet nodig hebben. De productie van deze grondstoffen heeft een hoge prijs voor arbeiders in de industrie en onze leefomgeving. 🌍🆘
We verdienen allemaal meer dan 70% korting – we verdienen een toekomst. We verdienen het om te leven. 🤱🏽✊🏼
We hebben de bedrijven niet nodig om te leven, maar ze hebben ons nodig om te overleven. Als we stoppen met het geven van ons geld omdat we ons realiseren dat er genoeg alternatieven zijn voor massaconsumptie, zullen ze een voor een failliet gaan.
Programma:
GUERILLA REPAIR (CENTRUM) 🧶✂️
Neem een kussentje mee om op te zitten en kleiding om te repareren of op te leuken! We zullen leuke XR patches meenemen die je kunt naaien op je kleding ook hebben we repareer-coaches beschikbaar die je op we kunnen helpen.
Neem ook een naaisetje meet als je dat hebt.
TOXIC SYSTEM FLASHMOB (CENTRUM) 👩🏻‍💻🙌🏻
Meer informatie over dit onderdeel volgt nog!
EN DECENTRALE / INDIVIDUELE ACTIES
Details
Date:

november 27

Time:

13:00 - 18:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Rotterdam

Email: rotterdam@extinctionrebellion.nl
Locatie

Vlasmarkt

Rotterdam, Nederland, 3011 PW

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR