AFGELAST: Filmavond: The Troublemaker

UPDATE: Helaas hebben we deze filmavond wegens het oplopend aantal corona besmettingen moeten afgelasten. (ook alle andere evenementen in De WAR zijn afgelast)

In het kader van Expo Keerpunt organiseert Extinction Rebellion Amersfoort een filmavond in De WAR in Amersfoort. We kijken samen naar de film “The Troublemaker“.

The Troublemaker’ verdiept zich in de ideeën en emoties die ten grondslag liggen aan de internationale golf van burgerprotest, geboren in het licht van de zich ontvouwende klimaatcrisis.
De film krabt de knagende jeuk die in veel van onze hersenen op de loer ligt over het uitsterven van de planetaire systemen die overal om ons heen lijken te gebeuren, en het beginnende besef dat er iets moet gebeuren.
Het werd gefilmd en gemonteerd in een tijd waarin de ‘wereldwijde crisis’ voor de meesten van ons een abstract begrip was. Nu weten we beter.
Met één voet in het verleden en één in de toekomst, werpt de film de realiteit van de wereldwijde crisis op als een kans om een leven zonder leugens te leiden, een leven dat zowel veerkracht als vreugde biedt door de kracht van de collectieve actie.
(De film is Engelstalig)
Na de film is er gelegenheid tot discussie en kennismaking
Details
Date:

oktober 22

Time:

20:00 - 22:00

Evenement Categorie:

Community

Organisator

Extinction Rebellion Amersfoort

Locatie

De War

Geldersestraat 6

Amersfoort, Netherlands, 3812 PP

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR