Haarlem Klimaatneutraal- hoe kan het razendsnel?

Haarlem klimaatneutraal in 2030! Die ambitie presenteerde de coalitie in het programma Duurzaam Doen in 2018. Een prachtige ambitie – Maar weten we wel goed wat dat betekent? We hebben namelijk een grote energietransitie te gaan. En wat houdt die transitie eigenlijk in? Huizen aardgasvrij, auto’s elektrisch, zonnepanelen op het dak. Zijn we er dan, of hebben we nog meer te doen? Waar heeft de gemeente ├╝berhaupt zelf invloed op, wordt er ook niet best wat bepaald door de provincie of de landelijke overheid?

Gaan we dan 2030 klimaatneutraal nog wel halen en doet de gemeente genoeg?

Op 19 november bespreken we deze vragen en meer. Jelle Hatenboer, adviseur Energie- & Klimaatbeleid zal zijn visie geven en er is alle gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Vanwege de huidige corona-maatregelen niet zoals eerder aangekondigd op 18/11 in de Pletterij (hopelijk komen we daar snel weer een keer terug!) maar een verkorte versie die alleen online is. Van harte welkom!

Het is een Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/89340944163
Meeting ID: 893 4094 4163
Je hebt geen wachtwoord nodig.

Details
Date:

november 19

Time:

20:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Community

Organisator

XR Haarlem

Email: xrhaarlem@gmail.com
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR