HOT STUFF – Song Contest 1.EDITIE

HOT STUFF – Song Contest for our Planet
Het is heet en het wordt nog heter. Laten we die hitte omzetten in de allerheetste klimaatbangers. In de komende maanden wordt HOT STUFF georganiseerd, een maandelijks online muziekprogramma!
In iedere editie worden muzieknummers gepresenteerd en gaan we in gesprek met de muzikanten. Na afloop kan het publiek stemmen op hun favorieten!
De eerste editie wordt gestreamd op 13 december om 20u30 (stream-link volgt hier). Wie weet komt Radiohead op bezoek of gaat David Attenborough rappen. We willen hitlijsten kapen. We gaan voor de volgende inzending van het Eurovisiesongfestival. Dus warm je stem op in plaats van de aarde.
Ben jij de muzikant, zanger of schrijver die we zoeken? Zorg jij voor de volgende zomerhit? Zet je liefde voor de aarde, je zorgen om de klimaatcrisis en je frustratie om in inspirerende muziek. Van activistische sing-a-longs tot intieme luisterliedjes, van professioneel tot beginnend muzikant, alles is welkom! Je kunt je opgeven via: https://forms.gle/SrX7wYyoZzkcYptg7.
Als je meer informatie, vragen of opmerkingen hebt, kun je ons ook mailen: hotstuffsongcontest@protonmail.com.
XR-insiders kunnen ons ook op Mattermost vinden [het HOT STUFF Mattermost kanaal](https://organise.earth/…/hot-stuff—song-contest-for…) als je op de hoogte wil blijven (als publiek of muzikant)!
Met liefde en haat,
XR Music Rebellion
Details
Date:

december 13

Time:

20:30 - 22:00

Evenement Categorie:

Anders, Community

Organisator

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR