HOUSE WARMING + NVDA TRAINING – 3 oktober 2021

Kom 3 oktober naar de house warming van de nieuwe Rebelbase van Extinction Rebellion Zuid Nederland in Eindhoven!

Om 11.00 uur starten we met de Non Violent Disruptive Action Training (NVDA). Petra Verdonk is de trainer en neemt je mee door diverse aspecten van het geweldloos actie voeren, denk aan wat is geweldloos voor jou, waar leg jij de grens, hoe ondersteunen we onze rebellen met well being, juridische consequenties en affiniteitsgroepen. Wil je de komende tijd meedoen aan acties, maar heb je de training nog niet gevolgd? Kom dan zeker op 3 oktober naar de Rebelbase. De training is een voorwaarde voor je aan acties mee doet. Meld je even aan via xrbrabant@protonmail.com.

Vanaf 13:30 is iedereen van harte welkom voor de House Warming. Breng wat te eten of te snoepen mee. Wij zorgen voor thee en koffie. Er is geen programma, de middag staat in het teken van kennismaken, elkaar beter leren kennen. Het is ook mogelijk om de organisatoren van de verschillende acties te leren kennen en je aan te melden voor die acties. Wie gezellig vlaggen wil bedrukken, de materialen zijn aanwezig.

XR Eindhoven Rebelbase-Maakbasis
Hurksestraat 20-54
5652 AK Eindhoven

Details
Date:

oktober 3

Time:

11:00 - 18:00

Evenement Categorie:

Community, Training

Event Tags:

Eindhoven, House Warming, NVDA

Organisator

Extinction Rebellion Brabantse steden

Email: xreindhoven@protonmail.com Phone: 06-44004131
Locatie

Rebelbase Eindhoven

Hurksestraat 20-54

Eindhoven, 5652 AK

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR