KICK-OFF LENTEREBELLIE TILBURG

Landelijke verkiezingen komen er aan, en voor het klimaat is dit misschien het belangrijkste moment voor de komende 4 jaar. Wij willen dat klimaat het nieuws domineert deze periode!
Kom daarom met ons in opstand voor beter klimaatbeleid. 26 februari is het begin van Extinction Rebellion’s Lenterebellie. Als kick-off van de Lenterebellie zullen in 4 steden van het land demonstraties worden georganiseerd. In Tilburg is het een legale demonstratie.
1. Informatie zal op deze pagina gedeeld worden.
2. Hoewel het een legale demonstratie is raden kan het nooit kwaad om een NVDA training te volgen. Deze training bereidt je voor op geweldloze directe acties zoals deze kick-off actie. Ook wordt er ingegaan op je rechten tegenover de politie en mogelijke juridische gevolgen voor later.
Zondag 14 februari (11.00 – 14.00): https://fb.me/e/16J2Jc9nK
Zondag 21 februari (11.00 – 14.00): https://fb.me/e/246OfedEq
3. Iedereen is welkom om aan te sluiten. Voor meer info kun je ons een privé-bericht sturen en dan zorgen wij dat je bij de juiste persoon terecht kunt.
Details
Date:

februari 26

Time:

10:00 - 12:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Den Bosch

Email: xrdenbosch@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR