Klimaat- en ecologische crisis: hoe zit het en wat kunnen we er aan doen?

Het zoveelste hitterecord, orkanen of extreme regenval. Wil je weten hoe het komt? Kunnen we er meer van verwachten? Wat zijn de laatste inzichten van de klimaatwetenschap? En hoe zit het met het uitsterven van plant- en diersoorten? Zijn wij mensen ook aan de beurt? Als je dat wil weten, dan is deze presentatie helemaal iets voor jou!
NB: vandaag, 8 oktober, gaat de live bijeenkomst niet door. In plaats daarvan nodigen we je uit om de gefilmde versie te bekijken van de presentatie (zie de link, 15 minuten). Volgende keer zijn we weer live! Mail voor meer info xrdeventer@protonmail.com
Waarom een volgende keer gaan?
1. Investeer ruim een uur en je bent op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten over klimaatverandering en biodiversiteit.
2. Op deze avond kun je met anderen in gesprek gaan over de twee levensbedreigende crises van onze tijd. Hoe geef je inzichten over klimaatverandering een plek in je dagelijks leven?
3. Actieve leden van Extinction Rebellion Deventer e.o. vertellen meer over hun uitgangspunten en acties.
We hopen je te zien!
Agenda 4 en 25 november:
19:30 Deuren open, koffie/thee staan klaar
20:00 Begin presentatie (incl pauze)
ca. 21:30 Discussie
22:00 Einde
Toegang is gratis, donaties zijn welkom!
Aanmelden is niet nodig.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=PW2SCSswCQg
Details
Date:

november 4

Time:

19:30 - 22:00

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

XR Deventer e.o.

Email: XRDeventer@protonmail.com
Locatie

https://www.youtube.com/watch?v=PW2SCSswCQg

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR