Klimaatalarm 010 Rotterdam

BELANGRIJK: VOOR DEELNAME MELD JE AAN OP DE WEBSITE:
www.klimaatmars.nl
Op 14 maart organiseren wij door heel Nederland lokale manifestaties in het teken van het Klimaatalarm. Zo kunnen wij – op afstand – massaal van ons laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. Dat komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang!
Samen en toch op afstand laten we door heel Nederland van ons horen. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jongeren. Voor boeren, Inheemse mensen, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.
Het moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. Daarom gaan we ook in Rotterdam 14 maart de straat op. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef jouw organisatie op als partner. Samen maken we het Klimaatalarm groot!
Neem je kookwekker, alarm, instrument, of gewoon je mobieltje mee. Om 15u slaan we door het hele land alarm voor het klimaat!
Kom je liever niet naar het fysieke protest? Ook vanuit huis kun je ook meedoen aan deze manifestatie. Meer informatie volgt.
Wil je met jouw organisatie het Rotterdamse klimaatalarm ondersteunen? Stuur dan een mailtje naar klimaat010@gmail.com
Details
Date:

maart 14

Time:

14:00 - 15:30

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Rotterdam

Email: rotterdam@extinctionrebellion.nl
Locatie

Binnenrotte

Rotterdam, Nederland, 3011

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR