Klimaatalarm Mobilisatieavond

🌍 De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Het roer moet nu om! Drie dagen voor de verkiezingen laten we daarom in heel Nederland het Klimaatalarm horen, op straat en online. Georganiseerd door tientallen organisaties en honderden vrijwilligers, in meer dan 30 steden in alle 12 provincies. Doe jij ook mee?
🚨 Kom dan naar de landelijke mobilisatiecall op maandag 8 februari! In deze call wordt het nieuwe coronaproof plan helemaal uitgelegd, en delen we alle tips & tricks over hoe je zoveel mogelijk mensen kan mobiliseren/activeren om ook mee te doen.
✊ Deze call is voor iedereen, jong en oud, net nieuw (of nog niet)-betrokken en al langer bezig, fanatieke posterplakkers en thuisblijvende hashtag-delers. Samen maken we 14 maart het grootste klimaatprotest dat Nederland ooit gezien heeft. Zowel op 1,5 meter afstand als op alle online platforms; overal laten we het Klimaatalarm luid en duidelijk horen!
Meer informatie vind je op www.klimaatmars2021.nl
💻 Maandag 8 februari 19:30 – 21:00
https://zoom.us/j/92014374236… Meeting ID: 920 1437 4236 Passcode: 689664
Details
Date:

februari 8

Time:

19:30 - 21:30

Organisator

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR