Klimaatlezing XR Brabant

Inloop: 19:30-19:40.
Lezing: 19:40-20:40.
Vragen & gesprek: 20:40-21:00.
De klimaat en ecologische crises. Hoe zit het en wat kunnen we doen? Dat leggen we graag uit in deze interactieve presentatie, gegeven door mensen van Extinction Rebellion (XR) Eindhoven. We zullen een aantal recentere wetenschappelijke feiten en cijfers afgaan en uitleggen wat dit betekent voor de planeet, de bewoners en ons land. Ook zullen we duidelijk maken wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om zelf iets te doen. Tijdens de presentatie kun je al je vragen in de chat stellen.
Deze interactieve lezing vindt elke twee weken plaats via Zoom en duurt anderhalf uur. De link volgt snel, houd het evenement in de gaten!
Tot dan!
Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Doelen van de Nederlandse tak zijn om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, te doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddellijk te stoppen en om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en om burgers te laten beslissen over een rechtvaardige transitie door het instellen van een Burgerberaad dat een leidende rol speelt in de besluitvorming.
Details
Date:

oktober 28

Time:

19:30 - 21:00

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

Extinction Rebellion Brabant

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

https://us02web.zoom.us/j/82639945106?pwd=UlZ4UmtGWEtncUFSc2ZaSWFrZTRtUT09

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR