[CANCELLED] Kom bij het Mediateam! Open vergadering & diner

AFGELAST: Door omstandigheden binnen het mediateam moeten we deze open vergadering helaas uitstellen. Toch geïnteresseerd? Doe even een mailtje naar media@extinctionrebellion.nl!
ORIGINELE TEKST:
Heeft de Septemberrebellie je geïnspireerd tot actie? En denk je dat jouw vaardigheden het Mediateam van Extinction Rebellion NL kunnen versterken?
Welkom! We beginnen de avond met een introductie tot het Mediateam, waarna we onder ’t genot van een hapje eten elkaar leren kennen. Doel is om aan het eind van de avond duidelijk te hebben hoe jij het beste bij kan dragen!
OVER HET MEDIATEAM
Wij beheren (in kleinere teams) de sociale media en website, schrijven pers- en nieuwsberichten, doen (visueel) verslag van onze acties en evenementen, en vertegenwoordigen de beweging naar de landelijke media.
Bij elk van deze onderdelen ben je vrij om te helpen, alsook in de adminstratie en coördinatie om het geheel bij elkaar te houden. Uitbreiding van onze huidige bezigheden, bijvoorbeeld door Lokale Groepen meer te ondersteunen of door effectievere interne communicatie te ontwerpen, is met jouw inzet ook mogelijk.
AANMELDEN
Het is fijn* als je je van tevoren even aanmeld via media@extinctionrebellion.nl. Voor verdere vragen en/of opmerkingen, neem vooral contact op!
Onze rebellen zijn zeker niet allemaal vegan, maar het eten is dat wel 😉. Als je verdere dieetwensen hebt, laat het even weten.
*Fijn, maar niet nodig. Als je je op de dag zelf bedenkt dat je tóch wil komen, hebben we je er graag bij!
Details
Date:

oktober 2

Time:

18:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Community, Meeting

Organisator

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Nijverheidsweg 6

Utrecht, Nederland, 3534 AM

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR