Lezing: De Klimaatcrisis – en wat wij eraan kunnen doen Extinction Rebellion Amsterdam

— ENGLISH FOLLOWS DUTCH —
Een praatje over de realiteit van de klimaatcrisis en milieuvernietiging, gegeven door mensen betrokken bij Extinction Rebellion. We zullen een aantal recentere wetenschappelijke feiten en cijfers afgaan en uitleggen wat dit betekent voor de planeet, mensen en ons land. We zullen het hebben over wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om iets te doen – en het heeft niets te maken met recyclen!
Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Het doel van de Nederlandse tak is om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddelijk te stoppen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en burgers laat beslissen over een rechtvaardige transitie door een Burgerberaad op te richten dat een leidende rol speelt in de besluitvorming. Zie ook de website: https://development.extinctionrebellion.nl/.
LOCATIE
De presentatie vindt plaats in Nieuwe Keizersgracht 1a. De locatie en zaal zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.
TAAL
De presentatie is in het Nederlands.
— ENGLISH —
This talk will be presented in Dutch. We also give this talk in English at other dates/locations: Please check the events on the website.

Details
Date:

maart 23

Time:

19:00 - 21:00

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: contentxrams@protonmail.com
Locatie

Nieuwe Keizersgracht 1A

Amsterdam, Nederland, 1018 DR

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR