Lezing: de Klimaatcrisis – en wat wij eraan kunnen doen (NL)

–ENGLISH FOLLOWS DUTCH–

Vrijdagavond komt ‘De Klimaatcrisis en wat er aan te doen’ naar IJburg! 🐦🐍🐋

De mensen van Extinction Rebellion komen ons leren over de realiteit van de klimaatcrisis en milieuvernietiging. We duiken de wetenschap in en leggen uit wat dit betekent voor de planeet, mensen en ons land. We zullen het hebben over wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om iets te doen!

Gezellig samen eten vooraf? Om 18:00 serveert Haas&Popi een veganistisch gerecht. Reserveren kan via suzan@lolaland.nl

Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Het doel van de Nederlandse tak is om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddellijk te stoppen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en burgers laat beslissen over een rechtvaardige transitie door een Burgerberaad op te richten dat een leidende rol speelt in de besluitvorming. Zie ook de website: https://development.extinctionrebellion.nl/.

TAAL
Deze lezing wordt in het Nederlands gegeven.

LOCATIE 🏠
Pampuslaan 501, 1087 HP Amsterdam

DATUM
Vrijdag 6 maart

TIJD ⌚️
Het praatje begint om 19:00 en duurt tot 20:30. Achteraf kunnen we napraten.

Kan je deze dag niet? Of wil je liever naar een Engelse lezing? Kijk op https://development.extinctionrebellion.nl/events/?city=Amsterdam 🔥🍏☔️

—ENGLISH–

Can’t come on this date? Or want to see a English talk? Please check https://development.extinctionrebellion.nl/events/?city=Amsterdam 🔥🍏☔️

Details
Date:

maart 6

Time:

19:00 - 20:30

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

Lolaland

Pampuslaan 501

Amsterdam, Nederland, 1087 HP

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR