Lokale Burgerberaden: hoe maken we dit een succes in alle gemeentes?

Lokaal een Burgerberaad organiseren? Met een burgerberaad kan je als burger invloed uitoefenen op maatregelen om de klimaat & ecologische crises aan te pakken op lokaal niveau. Laat jouw gemeente en haar inwoners floreren middels een Burgerberaad. Dat ook het welzijn van alle mensen en van de planeet respecteert!
Maar hoe doe je dat en hoe maken we dat gezamenlijk tot een succes? Deze sessie gaat over hoe we lokale burgerberaden in gemeentes kunnen ondersteunen.
In deze 3e online meeting gaan we in gesprek over het stappenplan, de beschikbare hulpmiddelen, kennisuitwisseling, ondersteuning en beïnvloeding van de politiek rond het lokale burgerberaad.
Deze sessie is bedoeld voor zowel mensen die ervaringen met burgerberaden willen inbrengen als voor bestaande en nieuwe initiatiefnemers. Als je nieuw bent is inlezen handig, bijvoorbeeld via onze burgerberaadgids: https://development.extinctionrebellion.nl/burgerberaad.
Meeting ID: 914 2537 3028
Passcode: 951002
Details
Date:

februari 10

Time:

19:30 - 21:30

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR