Maandelijkse Meetup – XR Deventer & omstreken

Onze maandelijkse meetup voor iedereen die zich betrokken voelt / wil voelen bij XR Deventer e.o..

Zoals gebruikelijk starten we om 10:30 uur met een half uurtje speciaal voor iedereen die nieuw is (of zich nog zo voelt) bij XR Deventer & omstreken. Je gaat dan even apart met een of twee leden van de Wegwijzers die, zoals de naam al zegt, jou wegwijs maken binnen onze lokale afdeling. Ze brengen je op de hoogte van wat we tot nu toe hebben gedaan, hoe we zijn georganiseerd, en kunnen desgewenst met jou verkennen waar binnen XR je het beste tot je recht kunt komen.

Om 11:00 uur precies gaan we met iedereen van start met een check-in.

Vervolgens houden we een sociocratische verkiezing. Als je nog geen ervaring hebt met deze bijzondere wijze van verkiezingen houden, dan is dit je kans! We gaan voor een periode van maximaal 6 maanden een nieuwe Vertegenwoordiger voor XR Deventer e.o. benoemen voor het regionale en landelijke netwerk.

Na de verkiezing blikken we even vooruit naar de Lenterebellie (26 feb – 16 april). Welke plannen zijn er al landelijk en lokaal en heb je zelf nog ideeën of wensen?

Ook werkkring Kunst in Actie vult een onderdeel van deze Algemene Meetup in. Wat dit precies wordt, blijft nog even een verrassing!

Ten slotte introduceren we de Digitale Zeepkist. Jouw vrijplaats om een oproep te doen, een vraag te stellen, een gedicht voor te dragen etcetera.

Uiterlijk 12:30 uur sluiten we af.

Meedoen? Als je nog niet onze nieuwsbrief krijgt waarin de zoom-link stond, stuur je even een mailtje naar xrdeventer@protonmail.com, dan krijg je de link op tijd in de mailbox.

Details
Date:

februari 14

Time:

10:30 - 12:30

Evenement Categorie:

Meeting

Event Tags:

Algemene Vergadering, Welkom

Organisator

XR Deventer e.o.

Email: xrdeventer@protonmail.com
Locatie

online

Deventer

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR