Online actie: 1.5 jaar Utrechtse klimaat-noodtoestand

🚨 ACTIE-OPROEP 🚨

Online-actie: 1.5 jaar Utrechtse klimaatnoodtoestand
#klimaatcrisis030
#anderhalfjaar
#anderhalvegraad

–> LINK NAAR PDF-BESTAND:

Op 12 juli 2019 nam een meerderheid van de gemeenteraad een motie aan om de klimaatnoodtoestand uit te roepen: PvdD, SP, Student&Starter, GroenLinks, DENK, D66 en PvdA stemden voor.
Op 12 januari is het precies anderhalf jaar nadat de gemeenteraad van Utrecht de klimaatnoodtoestand uitriep. De gemeente beloofde om alle nodige maatregelen te nemen om klimaatverandering tegen te gaan. Hier is nog té weinig van te merken. Daarom organiseert Extinction Rebellion Utrecht een online actie op dinsdag 12 januari. Doe mee!

📲 Twitter, deel de actie op Facebook, plaats een story op Instagram, mail gemeenteraadsleden, wethouders en de burgemeester. Roep de gemeente op om meer werk te maken van de klimaatnoodtoestand, om een concreet plan met een tijdspad.

📩 Voorbeeld e-mails, tweets en berichten zullen op 12 januari online staan op de facebook-pagina en het twitteraccount van Extinction Rebellion Utrecht. Laten we ervoor zorgen dat de hashtags #klimaatcrisis030 / #anderhalfjaar / #anderhalvegraad trending worden!

Details
Date:

januari 12

Time:

9:00 - 0:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Utrecht

Email: utrecht@extinctionrebellion.nl
Locatie

Utrecht

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR