Online: De klimaatcrisis, en wat we eraan kunnen doen

Extinction Rebellion presenteert voor het eerst “De Klimaatcrisis en wat we eraan kunnen doen” online! Twee sprekers betrokken bij de beweging zullen samen een presentatie van een uur geven die live wordt uitgezonden.
Hierin leggen ze de laatste wetenschappelijke inzichten uit over klimaatverandering, bespreken het hoe en waarom van ons actievoeren, en gaan ook in op hoe de beweging zich aanpast aan de coronacrisis, steunend op onze principes van niet-hiërarchische samenwerking, inclusiviteit, veerkrachtigheid, en het beschermen van wat ons lief is. De sprekers kunnen tijdens de webinar ook ingaan op jouw vragen, die jij als kijker thuis kunt stellen via de chat.
Registreer je van tevoren voor deze meeting: https://us02web.zoom.us/meeting/register/vpMkfuypqjos5FVqZBrd0Xur3VjVka89qg. Na registratie ontvang je per email een bevestiging, met informatie over het bijwonen van de webinar.
Dit één van de vele evenementen die vanwege Covid-19 online plaatsvinden. Voor een dagelijks bijgewerkt overzicht van alle andere evenementen, zie www.bit.ly/XROnline

Details
Date:

april 15

Time:

19:00 - 20:30

Locatie

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR