Op weg naar de uitsterving en wat eraan te doen

This event will be in Dutch. The first upcoming English talk can be found here.

Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis?🌱 De volgende rebellie komt eraan. Van 11 tot 18 Oktober in Den Haag.🙌🏼
We zijn druk bezig het mobiliseren van zoveel mogelijk rebellen voor de Oktoberrebellie! Dit doen we aan de hand van online basis-, welzijns-, juridische en actietrainingen. Ook geven we in persoon ‘Heading for Extinction’ Talks!
Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden?
Zoals je weet pakken we het bij Extinction Rebellion anders aan. We gaan voorbij aan klimaatmarsen en petities, en bouwen een massabeweging die het tij kan keren. En in deze bijeenkomst leer je hoe je op een manier die bij jou past mee kan rebelleren!

📌De bijeenkomst is in persoon in Rotterdam! (De locatie volgt nog) en zal in het Nederlands worden gegeven.
DEEL 1: Het eerste uur hebben we het over de klimaat- en ecologische crisis, Extinction Rebellion en hoe wij denken het verschil te kunnen maken.
DEEL 2: In deze sessie leer je hoe jij je met een paar uurtjes per week in kan zetten op een manier die bij je past. Als manusje van alles bij je lokale groep, of juist als specialist bij een nationale kring: van juridische of mentale ondersteuning tot het organiseren of promoten van acties en evenementen, en nog véél meer.

👀Ben je alleen nieuwsgierig naar XR? Dan kan je ook naar alleen het eerste deel komen. Ken je het eerste deel al? Dan ben je van harte welkom om slechts voor het tweede gedeelte aan te sluiten!
Tot dan!!💚

Details
Date:

september 8

Time:

19:00 - 21:30

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

Extinction Rebellion Rotterdam

Email: xr010@protonmail.com
Locatie

WORM Rotterdam

Boomgaardsstraat 71

Rotterdam, Nederland, 3012 XA

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR