Open meeting Regeneratieve Culturen – Open Format

De Regeneratieve Culturen-kring nodigt u weer uit voor een open bijeenkomst na de bijeenkomst van vorige week. Deze keer zal het in een open formaat stijl zijn, wat betekent dat we in kleinere virtuele groepen gaan praten over de kant van de regeneratieve culturen waar de deelnemers tijdens de meeting het meeste interesse in tonen. Hoewel we hopen dat dit het begin zal zijn van nieuwe kleine groepen die geïnteresseerd zijn om structureel deel uit te maken van de werkkring, is iedereen welkom om deel te nemen aan de vergadering van vandaag, ook al ben je alleen maar nieuwsgierig.

Als je vorige week niet aanwezig bent geweest is het prima als je meegaat, maar het zou goed zijn als je de presentatie over regeneratieve culturen, die we tijdens de open vergadering hebben opgenomen, zou kunnen bekijken. Als u deze wilt ontvangen, kunt u een bericht sturen naar regen@extinctionrebellion.nl

Zoomlink: https://zoom.us/j/93266188899

Details
Date:

oktober 21

Time:

19:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Meeting

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: regen@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR