Posters Plakken

Actie is nodig. De crisis is nu. Van Alaska tot Limburg en van Zandvoort tot Brazilië, we zijn getuige van de klimaat- en ecologische crisis. En alhoewel het doel om 1,5 graad temperatuursstijging te voorkomen door de vingers glipt, is het nog niet te laat!
Misschien ben je teleurgesteld. Misschien ben je boos, wellicht woedend. Hoe hebben ‘we’ het zover laten komen dat het 2 óver 12 is voor de klimaat- en biodiversiteitscrisis? Misschien voel je je machteloos. Weet dan dat je altijd welkom bent bij Extinction Rebellion en we nog altijd het tij kunnen keren!
Van 11 tot 18 oktober blokkeren we het hart van Den Haag en verklaren de NOODTOESTAND VOOR HET KLIMAAT. We eisen dat de Nederlandse regering haar verantwoordelijkheid neemt: DOE WAT NODIG IS en maak Nederland KLIMAATNEUTRAAL IN 2025 OP EEN RECHTVAARDIGE MANIER.
In aanloop naar de rebellie week in oktober gaan we in Dordrecht op 18 september posters plakken en flyers uit delen.
We verzamelen om 13.00 uur bij de plakzuil op het parkeerterrein Energiehuis (bij de loopbrug naar Villa Augustus) en neem je fiets mee! We houden ons aan de coronamaatregelen.

Details
Date:

september 18

Time:

13:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Dordrecht

Email: xrdordrecht@protonmail.com
Locatie

Parkeerterrein Energiehuis

Dordrecht

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR