Resilience for Earth defenders – Online

Updates: https://tinyurl.com/y9nnxbj8
Resilience, oftewel veerkracht, staat voor het vermogen om ondanks uitdagingen, jouw kracht weer te voelen.
Tijdens deze online bijeenkomst willen we degenen die net als wij veel om de aarde geven uitnodigen om samen te komen. We delen ervaringen, verstillen en gaan op zoek naar wat ons inspireert en verwondert.
Al lange tijd wordt steeds duidelijker dat de aarde in crisis is; maar tekenen van transitie worden ook steeds zichtbaarder. De coronacrisis wordt ook wel gezien als een periode met enorme potentie voor transformatie.
Het onbekende van transitie en transformatie kan spannend zijn. Gevoelens van angst, verdriet en frustratie zijn heel normaal. Hieruit blijkt dat wij veel om de aarde geven. Maar ze helpen ons niet altijd.
Hoe kunnen we deze gevoelens transformeren naar inspiratie, veerkracht en creatie? Hoe kunnen we meer balans in ons leven creëren, zodat ook positiviteit, plezier en voldoening weer meer deel van ons leven worden?
In deze bijeenkomst word je uitgenodigd om je (weer) te verbinden met de aarde. We keren terug naar onszelf en we maken verbinding met de aarde, met al haar schoonheid en haar creatie- en levenskracht.
We inspireren je om jouw unieke plekje op aarde in te nemen, om helemaal in het moment en in verbinding met al het leven te zijn. Want daar begint heling van de aarde: hier en nu, bij ieder van ons.
Wil jij:
> je weer (meer) onderdeel voelen van de aarde en al haar leven?
> het wonder van het bestaan en de natuur in jezelf tot leven brengen?
> aandacht geven aan inspiratie en creatie om bij te dragen aan het helen van de wereld (zonder angst, moedeloosheid of verdriet te ontkennen)?
> bijdragen aan een mooiere wereld?
> anderen ontmoeten die evenveel om de aarde geven als jij?
Dan ben je van harte welkom op deze online meeting op zondagmiddag 26 april.
Programma
16.25 uur Inloop
16.30 uur Start
18:00 uur Einde
Meedoen
Je kunt jouw deelname bevestigen door een mail te sturen naar joanna@disroot.org of kawire.gosselink@gmail.com
De bijeenkomst is op donatie basis; achteraf kun je een donatie doen die voor jou kloppend voelt. Na aanmelding ontvang je een link naar de online meeting op Zoom.
Over ons
Joanna van der Hoek (30) werkt als energetisch therapeut in haar eigen praktijk. Ze houdt van ecologie, de natuur en magie. Joanna beoefent mindfulness, begeleidt workshops en ceremonies, en schrijft op haar website: https://inthisreality.com/
Kawire Gosselink (31) heeft bij Stichting Natuur & Milieu gewerkt aan duurzame voedselproductie. Ze is gefascineerd door de natuur, de elementen en de Gaia-theorie. Kawire danst veel en beoefent daarnaast Qi Gong, meditatie en spirituele ecologie.
Heb je vragen?
Neem contact met ons op! We zijn via mail te bereiken op: joanna@disroot.org en kawire.gosselink@gmail.com.
Details
Date:

april 26

Time:

16:25 - 18:00

Organisator

Extinction Rebellion Den Haag

Email: xrthehague@protonmail.com
Locatie

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR