Septemberrebellie Actietraining // Action training

De klimaatcrisis is erger dan we dachten en de toekomst is onzekerder dan ooit. De tijd om te handelen is nu… dus laten we ons voorbereiden op actie!
Kom naar onze actietraining! Hier leer je over de geschiedenis van burgerlijke ongehoorzaamheid, de theorie achter geweldloze actie, en diverse actievaardigheden. Daarnaast zullen we affiniteitsgroepen maken, dit is een groep mensen met wie je je comfortabel voelt om mee te doen aan de september-acties.
 Deze workshop duurt 3, uur (inclusief pauze). Er is veel te leren en er zal ook een interactief onderdeel zijn. Er is geen voorkennis nodig.
Ben je al eerder naar een training geweest en heb je vooral een affiniteitsgroep nodig? Kom dan om 20:00 voor AG’s vormen en een XR-opfrissertje – https://development.extinctionrebellion.nl/events/xr-opfrissertje-xr-refresher-1/

Let op: Tijdens de training dragen we samen zorg voor voldoende afstand. Neem ook een gezichtsmasker mee.
Deze training is gratis, maar elke bijdrage aan de rebellie zou zeer worden gewaardeerd!
Bijdragen aan de Septemberrebellie – https://www.whydonate.nl/fundraising/help-extinction-rebellion-nederland/nl

Details
Date:

september 9

Time:

18:45 - 21:30

Evenement Categorie:

Training

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

LAB 111

Arie Biemondstraat 111

Amsterdam, Nederland, 1054 PD

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR