Septemberrebellie: Museumplein dag 1

Tijdens de Septemberrebellie hebben we op het Museumplein een inspirerend programma voor jong en oud! Met muziek en trainingen, spel en serieuze lezingen, kunst en regeneratieve activiteiten voor na het actievoeren laten we zien waar Extinction Rebellion voor staat. Het programma is zowel een goede eerste kennismaking met Extinction Rebellion als een manier voor ervaren rebellen om zich te verdiepen.

15.00-15.30 – Welkom bij de Manifestatie | EN/ NL |
Samen openen we deze manifestatie met de verklaring van Rebellie en de presentatie van het programma.

17.00 – 18.30 – ‘Een Nieuw Normaal – Nu Het Nog Kan ‘ | NL
“Een Nieuw Normaal” – hierover gaan we in gesprek met Marjan Minnesma en andere schrijvers die meewerkten aan het XR-boek ‘NU HET NOG KAN ‘. * Ook leuk om bij te wonen: Heading for Extinction talk 13.30-14.00 & 18.30-19.00

ETEN/ FOOD
Tussen 17:00 en 18:30 kan je een volledige vegan maaltijd krijgen op het museumplein. Voor maar 2,50 kun je zoveel eten als je nodig hebt. Als je meer doneert dan wordt het geld verdeeld tussen XR en De Sering.

18.00-19.00 Actie Debrief | NL / EN
Actie voeren is intensief! Het is daarom belangrijk om goed voor elkaar te zorgen en na een actie de tijd te nemen om samen te reflecteren.

BELANGRIJK
VANAF 19.00 zullen we onze activiteiten op een andere manier moeten houden (buiten de Manifestatie om), we houden je op de hoogte!

19.00-20.00 ‘De Rebellie draait door: de XR pubquiz ‘ | NL (with some English questions)
Weet jij wanneer XRNL is begonnen, welke actie we op Koningsdag deden en wat IPCC rapporten zijn? Doe mee aan de quiz!

Details
Date:

september 18

Time:

15:00 - 20:00

Evenement Categorie:

Actie, Community

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Museumplein

Museumplein

Amsterdam, Nederland, 1071DJ

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR