Sprekers training: Burgerberaad presentatie (Nederlands)

Meeting ID: 920 0053 6655
Passcode: 749240
s
Na een succesvolle Septeberrebellie met de focus op een burgerberaad over de klimaat- en ecologische crisis, staat dit onderwerp nu stevig op de Nederlandse politieke agenda! Het is nu tijd om ons bereik te vergroten en ervoor te zorgen dat de mensen weten waarom dit zo belangrijk is en welke factoren essentieel zijn om een burgerberaad zinvol en effectief te maken.
Om ons bereik naar een hoger niveau te tillen hebben we veel meer sprekers nodig die bereid, en in staat zijn het woord te voeren over waarom we een burgerberaad nodig hebben. Deze training is gericht op het geven van alle tools die je nodig hebt om zelf het gesprek te kunnen voeren. Wat zullen we doen?:
– De presentatie doornemen en de logica en de argumenten in detail uitleggen
– Enkele tips geven over openbaar spreken (ook voor online)
– Brainstormen over waar en hoe gesprekken te organiseren
Iedereen is welkom bij de training en er is geen voorafgaande spreekervaring vereist. Je zal het meeste uit de training halen als je de presentatie al vooraf hebt bekeken. Deze kan je hier bekijken:
https://us02web.zoom.us/…/zzLee3y4X4vHavqr4GGr56o-30X0d…
Details
Date:

december 7

Time:

19:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Training

Organisator

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR