Waarom we na corona niet terug naar normaal kunnen

Extinction Rebellion presenteert “Waarom we na corona niet terug naar normaal kunnen”!
Onze wereld kampt met allerlei crises: de klimaatcrisis, ecologische crisis, sociaal-economische crisis, en nu de coronacrisis. Een crisis die bedreigt wat ons dierbaar is, en voor velen hun inkomen, hun gezondheid, of hun leven op het spel zet. Een crisis die de scheuren in onze samenleving, in ons systeem blootlegt, en de meest kwestbaren het hardst treft. Veel landen zijn nu bezig met een exitstrategie. Wij vinden dat we niet terug kunnen naar hetzelfde normaal als hiervoor, maar een nieuw normaal moeten creëren.
Twee sprekers zullen samen een live presentatie van een uur geven, waarin ze ingaan op de overlappende crises die ons bedreigen, hoe we kunnen werken aan een andere toekomst dan het doembeeld dat we zo vaak als onoontkombaar zien, en hoe we hier allemaal samen uitkomen. De sprekers kunnen ook ingaan op jouw vragen, die jij als kijker thuis kunt stellen via de chat.
Zien we jou daar? Vanaf 18:50 kan dat via https://us02web.zoom.us/j/81315655418. En vergeet het niet in je agenda te zetten!
Details
Date:

mei 21

Time:

19:00 - 20:30

Organisator

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

https://us02web.zoom.us/j/81315655418

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR