Wandelen in het Amsterdamse bos met XR

We komen net uit de Septemberrebellie. Daarnaast zitten we in een tweede corona-golf. Een dubbele dip, en met de onzekerheid die dit met zich meebrengt is het harder dan ooit nodig om de verbinding met elkaar te zoeken – doch op een verantwoorde manier.
Kom naar dit evenement om in groepjes van vier gezellig bij te kletsen, te genieten van het groen, even wat andere rebellen te zien, en zo concreet te werken aan die regeneratieve cultuur waar we het altijd over hebben. Kleed je naar het weer, zo nodig met paraplu, en neem je eigen drinken en snacks mee voor het wandelen. We vragen je om op een willekeurig tijdstip tussen 11:30 en 12:30 te komen, we zullen steeds een korte uitleg geven en dan groepjes van vier er op uit sturen zodat we niet op een corona-kluitje gaan zitten. Verzamelpunt is de kruising van de Bosbaanweg bij het begin van het Amsterdamse Bos. We verwachten uiteraard van iedereen dat ze 1.5m afstand houden. Met veel liefde en woede vanuit de regeneratieve cultuur-kring!

 

Details
Date:

oktober 17

Time:

11:30 - 12:30

Organisator

XR Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

Amsterdamse Bos

Bosbaanweg

Amsterdam, Nederland, 1182DA

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR