Welkom bij XR Den Haag – Introductie bijeenkomst

Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden?
Zoals je weet pakken we het bij Extinction Rebellion (XR) anders aan. We gaan voorbij aan klimaatmarsen en petities, en bouwen een massabeweging die het tij kan keren. In deze bijeenkomst leer je hoe je kan bijdragen aan Extinction Rebellion op een manier die bij jou past. Rebelleer mee! ✊
Om ook niet-Nederlandstalige te kunnen bedienen hebben we besloten de bijeenkomst in het Engels te houden, natuurlijk kunnen we altijd in het Nederlands verhelderen.
🚩Deel1: Het eerste deel hebben we het over de klimaat- en ecologische crisis, met uiteraard ruimte voor interactie. Het is erger dan je denkt, maar geen zorgen: je hoort ook over Extinction Rebellion, en hoe wij denken het verschil te kunnen maken.
🚩Deel2: Sluit je aan bij XR Den Haag! In deze sessie leer je hoe jij je in kan zetten op een manier die bij je past. We vertellen over de lopende acties in Den Haag en de verschillende rollen die je zou kunnen vervullen, van juridische of mentale ondersteuning tot het organiseren of promoten van acties en evenementen, en nog véél meer. En we gaan gelijk aan de slag met het organiseren van een simpele, risicovrije actie.
Ben je alleen nieuwsgierig naar XR? Dan kan je ook naar alleen het eerste deel komen. Ken je deel 1 al? Dan ben je van harte welkom om slechts voor het tweede gedeelte aan te sluiten!
XR Den Haag kijkt er naar uit je te ontmoeten!
En, kan je nou niet wachten om in actie te komen? Nodig dan je vrienden of familie uit om samen mee te doen, en help zo de beweging alvast te groeien!🌱🌍

Details
Date:

september 6

Time:

19:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

Extinction Rebellion Den Haag

Email: xrthehague@protonmail.com
Locatie

Grand Café Utopie

Waldeck Pyrmontkade 116

Den Haag, Nederland, 2518 JR

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR