Welkom bij XR Deventer e.o. – Introductie in de organisatie en achtergronden

Welkom bij XR – introductie in de organisatie en achtergronden
We heten alle nieuwe rebellen welkom bij onze ‘Welkom bij XR’ presentatie!
LET OP: Dit een ONLINE evenement. Je kunt om 19:30 uur inloggen via Zoom, via deze link:
https://us04web.zoom.us/j/9727145320…
Voor tussentijdse vragen e.d. kun je ons een mailtje sturen op xrdeventer@protonmail.com
Ben je naar de film ‘I am Greta’ geweest, heb je een ‘Klimaat en ecologische crises’ lezing bijgewoond en/of volg je XR al langere tijd op de voet? Wil je meer weten over hoe je je kunt bezighouden met XR en aan de beweging kunt bijdragen? Doe mee aan de introductie-sessie en word deel van de beweging op jouw eigen manier! Lokaal, landelijk, voor of achter de schermen, alles kan. Geen verplichtingen, geen druk, iedereen is welkom!
Extinction Rebellion is een principieel geweldloze beweging die door middel van verrassende en kunstzinnige acties burgers en overheden wakker schudt. De groep is voor iedereen toegankelijk die zich zorgen maakt over het catastrofale verlies van biodiversiteit en de klimaatcrisis. Iedereen, omdat er binnen de beweging ruimte is voor ieders verschillende kwaliteiten en eigenschappen. Jouw hulp is daarom altijd welkom, aangezien de tijd dringt.
PROGRAMMA
Korte samenvatting van de XR principes en uitgangspunten
Uitleg over de organisatie structuur / de verschillende werkkringen, zowel landelijk als lokaal. En ook info over hoe we achter de schermen met elkaar afstemmen. Verder info over de strategie en actieplanning van XR Deventer; diverse leden van Deventer werkgroepen vertellen wat ze doen en je kunt al je vragen stellen. Sluit je bij een werkkring aan, als je wilt!
Details
Date:

oktober 29

Time:

19:30 - 21:30

Evenement Categorie:

Lezing, Meeting

Organisator

XR Deventer e.o.

Email: XRDeventer@protonmail.com
Locatie

https://us04web.zoom.us/j/9727145320?pwd=Y0UxSWhNZXAxdHRVSG9ybWh6WmNzZz09

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR