Welkom bij XR Deventer e.o. – Introductie in de organisatie en achtergronden

Ben je bij een ‘Klimaat en ecologische crises’ lezing geweest en/of volg je XR al langere tijd op de voet? Heb je het gevoel dat je meer wilt weten over hoe je je kunt bezighouden met XR en aan de beweging kunt bijdragen? Doe mee aan de introductie-sessie en word deel van de beweging op je eigen manier! Lokaal, landelijk, voor of achter de schermen, alles kan. Geen verplichtingen, geen druk, iedereen is welkom!
Extinction Rebellion is een principieel geweldloze beweging die door middel van verrassende en kunstzinnige acties burgers en overheden wakker schudt. De groep is voor iedereen toegankelijk die zich zorgen maakt over het catastrofale verlies van biodiversiteit en de klimaatcrisis. Iedereen, omdat er binnen de beweging ruimte is voor ieders verschillende kwaliteiten en eigenschappen. Jouw hulp is daarom altijd welkom, aangezien de tijd dringt.
PROGRAMMA
Korte samenvatting van de XR principes en uitgangspunten
Uitleg over de organisatie structuur / de verschillende werkkringen
De strategie en actieplanning van XR Deventer; diverse leden van Deventer werkgroepen vertellen wat ze doen en je kunt al je vragen stellen. Sluit je bij een werkkring aan, als je wilt!
DEELNAME
Let op, deze bijeenkomst is ivm corona-maatregelen online. Log in om 19:30 uur via deze link: https://us04web.zoom.us/j/9727145320?pwd=Y0UxSWhNZXAxdHRVSG9ybWh6WmNzZz09 . Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.
Details
Date:

oktober 14

Time:

19:30 - 21:30

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

XR Deventer e.o.

Email: XRDeventer@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR