XR Amsterdam in het park

πŸ‡³πŸ‡±Nu het weer steeds mooier wordt en de corona-besmettingen onder controle lijken, is het weer tijd voor Zondagen in het Park met XR Amsterdam!

🌳 XR trekt de parken in, veilig en verantwoord, om onze visie en het dringende belang daarvan kenbaar te maken aan het wandelend publiek.

πŸƒ Sluit je aan in de parken op de zondagen: wij regelen spandoeken en borden.

🌻 De manifestaties vinden met inachtneming van alle coronamaatregelen plaats. We verspreiden alleen informatie en liefde, niet het virus.

🌺 Deze keer zijn we om 14:00 in het Nelson Mandelapark. Je kan je aansluiten wanneer dat voor jou uitkomt en blijven zolang je wilt, met je affiniteitsgroepje of als individuele rebel. Kom langs, laat je inspireren door de korte toespraken, sessies van verschillende werkgroepen, of maak een praatje met nieuwsgierige voorbijgangers en laat hen kennis maken met klimaatactivisme. Wie weet zijn we straks met een stuk meer als de volgende rebellie van start gaat!

πŸ“« Als je nog vragen hebt, stuur ons dan een mailtje via AL_amsterdam@protonmail.com of vind ons kanaal op Mattermost (Action & Logistics).

Goed om zelf mee te nemen:
– πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Relevante banners/vlaggen die je nog hebt
– 🚰 Flesje water & β˜€οΈ zonnebrand
– 😷 Mondmasker
– πŸ’š Liefde & moed! πŸ’š

Details
Date:

juni 27

Time:

14:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Actie, Community, General Meeting, Meeting

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: al_amsterdam@protonmail.com
Locatie

Nelson Mandelapark

Nelson Mandelapark

Amsterdam

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR