XR Nopulence – De edele kunst van het blockprinten

Leer bij deze workshop de edele kunst van het blockprinten! Blockprints zijn eigenlijk gewoon stempels. Je rolt ze in met textielinkt en drukt ze af op je kleren. Even een strijkbout erover en voilà! Dat gaat er nooit meer uit. Bij Extinction Rebellion is het een populaire techniek om bestaande kleren te voorzien van leuzen, logo’s of afbeeldingen van bijvoorbeeld dieren.
Nederlands- en Engelstalig. Geen vaardigheden vereist. Breng t-shirts, tassen, overhemden etc mee!
Meld je (gratis) aan o.v.v. De edele kunst van het blockprinten en een tijdslot naar keuze via deze pagina.

Nopulence

Deze workshop is onderdeel van de lancering van Nopulence, het label van niks!
Een groep van activist-ontwerpers van Extinction Rebellion werkte 5 maanden aan een ‘collectie van niks’. Het label is egovrij, niet commercieel en de kleren zijn niet te koop, maar zijn beschikbaar voor actievoerders. Koop niks, maak het zelf, repareer en rebelleer!
De lancering van Nopulence is onderdeel van de Dutch Sustainable Fashion Week. Met dank aan de Balie voor de Salon. Kijk op debalie.nl voor het hele programma en de lancering zelf!
Details
Date:

september 27

Time:

14:00 - 17:00

Organisator

Extinction Rebellion

Email: stofenas@hotmail.com
Locatie

de Balie

Kleine-Gartmanplantsoen 10

Amsterdam, 1017 RR

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR