XR Rouwcirkel

Om de twee weken op donderdagmiddag, van 15.30 tot 18.00 uur, Haagse tijd, openen wij onze on line Rouwcirkel.
Dankbaar voor de handvatten die Joanna Macy, Stephen Jenkinson. Linda Wormhoudt en vele andere leraren aanreiken die ons helpen om rouw weer een plek in ons leven te geven nodigen wij je uit om deel te nemen.
De heldere en toegankelijke methoden creëren een veilige ruimte, die nodig is om de diepe emoties die wij tegen komen een plaats tegeven, nu wij ons beginnen te realiseren dat de wereldwijde crisis waarin wij ons bevinden niet meer te voorkomen is: we zitten er midden in!
Door ruimte te maken voor onze rouw komen we de andere kant van dezelfde medaille tegen: onze liefde voor het leven! Een verbinding die we nodig hebben om vol te houden, om steeds weer op te staan.
Wanneer je deel wilt nemen, stuur dan een persoonlijk bericht naar De Grenswaker op Facebook of een e-mail naar irene@de-grenswaker.nl ; dan ontvang je de toegang-link.
VERGEET NIET OM DE LINK OP TE VRAGEN

Details
Date:

oktober 29

Time:

15:30 - 18:00

Evenement Categorie:

Community

Organisator

De Grenswalker

Email: irene@de-grenswaker.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR