Zondagen in het park: Oosterpark

Zondagen in het park!
🇳🇱 De aanloop naar de verkiezingen: de manifestatie-estafette van XR Amsterdam Nr. 3! Speeches & speeddaten in het Oosterpark, 13.00-16.00
🌳 Extinction Rebellion eist dat politici de waarheid vertellen over de klimaatcrisis. De aankomende verkiezingen moeten om het klimaat gaan: het is al vijf over twaalf. XR trekt de parken in, veilig en verantwoord, om onze eisen, visie en het dringende belang kenbaar te maken aan het wandelend publiek.
🌲 Sluit je aan in de parken op zondag in de aanloop naar de verkiezingen: wij regelen spandoeken en borden.
🌻 De manifestaties vinden met inachtneming van alle corona-maatregelen plaats. We verspreiden alleen informatie en liefde, niet het virus.
🌼 Na een succesvolle start van de manifestatie-estafette met een spetterende Valentijnseditie en een heerlijk zonnetje, strijken we nu neer in het Oosterpark van 13.00 – 16.00. Je kunt je aansluiten wanneer dat voor jou uitkomt en blijven zolang je wilt, met je AG of als individuele rebel. Kom langs, laat je inspireren door de korte toespraken of doe mee als XR-‘kandidaat’ tijdens de speeddates waarin je met nieuwsgierige voorbijgangers een ommetje maakt en hen kennis laat maken met klimaatactivisme.
📫 Als je nog vragen hebt, stuur ons dan een mailtje via AL_amsterdam@protonmail.com of vind ons kanaal op Mattermost (Action & Logistics).
Goed om zelf mee te nemen:
– ☕️ Thermoskan met thee/koffie (voor jezelf)
– 🏳️‍🌈 Relevante banners/vlaggen die je nog hebt
– Warme kleding (meerdere laagjes)
– Mondkapje
– 💚 Liefde & woede! 💚
Details
Date:

februari 28

Time:

13:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Community

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: contentxrams@protonmail.com
Locatie

Oosterpark

Amsterdam, Nederland, 1092 CA

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR