Welkomstdag

Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing

26 november 2023

11:30 tot 16:00

Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Wil jij als nieuwe rebel graag meer weten hoe XR in elkaar steekt? Wil je weten welke cirkels er zijn en wat ze doen? Zou je graag de volgende stap willen zetten binnen XR, maar weet je nog niet hoe? Of wil je andere nieuwe of ervaren rebellen ontmoeten?

Dan is de Welkomstdag echt iets voor jou. Hier leer jij in korte tijd nieuwe mensen kennen en voel jij je vertrouwder binnen de klimaatbeweging. De dag vindt plaats op de Pieter Nieuwlandstraat 93. Gelijktijdig op deze locatie vindt er een andere XR evenement plaats, waardoor je dus ook wat meer ervaren rebellen zal ontmoeten.

Meld je aan en neem een smartphone of laptop mee.

De deur opent om 11.30 uur. Het programma begint om 12.00 uur. Het totale programma is ongeveer tot 16.00 uur, al is er daarna nog de mogelijkheid om meer over XR te weten te komen, samen te borrelen met andere XR rebellen en om samen te gaan eten. Aan het eind van de dag kan je ook nog aan een ‘Paint the streets’ actie meedoen. Disclaimer: deze actie gaat alleen door als er voldoende animo voor is. Geef in het aanmeldformulier aan of je mee wilt lunchen en/of avondeten, dan weten wij voor hoeveel personen er gekookt moet worden.

Deze dag is in het Nederlands. Alhoewel de ruimte waar we de introductie houden toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, zijn de toiletten een paar tredes omhoog. Het is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk. De Heading for Extinction lezingen, actiespreekuren en veel actietrainingen vinden plaats in een locatie zonder trappen (namelijk de Sering op Rhôneweg 6) maar die zijn niet hetzelfde als deze welkomstdag. Als je behoefte hebt aan bepaalde aanpassingen om zo’n dag voor jou toegankelijk te maken, stuur dan graag een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com en dan gaan we proberen om zo’n introductie te organiseren.

Andere mogelijkheden 


Weet je nog niet of je bij Extinction Rebellion wil? Overweeg dan om eerst naar een Heading for Extinction lezing te gaan.

Heb je gewoon zin in gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om gewoon bij ons diner aan te sluiten of bij enige van onze andere gezellige bijeenkomsten met XR Amsterdam.