Bedankt!

22/09/2020

Een officiƫle shout-out naar alle rebellen die de afgelopen dagen mogelijk hebben gemaakt. In de media zie je alleen de paar uur die we hebben geprotesteerd, niet de vele uren aan bloed, zweet en tranen die in de voorbereiding hebben gezeten.

Zoveel liefde voor alle sprekers, alle organisatoren, alle well-being mensen voor hun goede lieve zorgen, de nachtuilen die het Museumplein bewaakten, de bouwers en de opruimers, de artists en de arrestee support, de mediabackoffice en de woordvoerders, de politie-liasons, de legal observers, de foto- en videomensen die alles zo prachtig in beeld brachten.

Alle andere organisaties zoals Greenpeace, Milleudefensie, Fossielvrij Nederland, Code Rood, Stop Ecocide, Theaterstraat, de Sering, Nieuwland, Jebbink Soeteman Advocaten en Aseed die op verschillende manieren verbonden waren aan deze ongelofelijke vier dagen.

ALLE ONVERMOEIBARE REBELLEN, die geweldloos en weergaloos onze drie eisen hebben verkondigd terwijl ze zich hielden aan onze waardes en principes. Jullie hebben de waarheid verteld en geƫist dat de overheid doet wat nodig is om deze klimaat en ecologische crisis te bestrijden en dat burgers beslissen over hoe dat eerlijk kan.

Namens de hele planeet en al haar bewoners, dank jullie wel.

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR