Integratietraining

Integration Training Social Gathering Training or Lecture

29 October 2023

13:00 to 15:30

Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam

Price: Free

New rebels are welcome
Houd jij van contact met mensen? Wil jij graag mensen helpen hun weg te vinden binnen XR? Vind je het prettig om mensen op hun gemak te stellen? Wil jij helpen deze snelgroeiende beweging te voorzien van gemotiveerde rebellen?

Dan is de Integratieworkshop echt iets voor jou. Hier leer jij in korte tijd hoe de integratie binnen XR te werk gaat. De dag vindt plaats op de Pieter Nieuwlandstraat 93. Gelijktijdig op deze locatie vindt er ook een Welkomstdag voor nieuwe rebellen plaats, waardoor je dus eventueel ook meteen je nieuwe kennis in praktijk kan brengen.

De workshop begint om 13.00 uur en duurt ongeveer tot 15.30 uur. Tussendoor is er nog een optionele lunch geregeld. Na de workshop is er ook nog de mogelijkheid om samen te gaan eten. Aan het eind van de dag kan je daarnaast ook nog aan een ‘Paint the streets’ actie meedoen.

Meld je aan zodat we weten hoeveel mensen er komen!

Deze dag is in het Nederlands. Alhoewel de ruimte waar we de introductie houden toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, zijn de toiletten een paar tredes omhoog. Het is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk. De Heading for Extinction lezingen, actiespreekuren en veel actietrainingen vinden plaats in een locatie zonder trappen (namelijk de Sering op Rhôneweg 6) maar dat is niet dezelfde locatie als waar deze workshop plaats vindt. Als je behoefte hebt aan bepaalde aanpassingen om zo’n dag voor jou toegankelijk te maken, stuur dan graag een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com en dan gaan we proberen om zo’n introductie te organiseren.