Welkomstdag voor nieuwe rebellen

Wil jij als nieuwe rebel graag meer weten hoe XR in elkaar steekt? Wil je weten welke cirkels er zijn en wat ze doen? Zou je graag de volgende stap willen zetten binnen XR, maar weet je nog niet hoe? Of wil je andere nieuwe of ervaren rebellen ontmoeten?

Dan is de Welkomstdag echt iets voor jou. Hier leer jij in korte tijd nieuwe mensen kennen en voel jij je vertrouwder binnen de klimaatbeweging. De dag vindt plaats op de Pieter Nieuwlandstraat 93. Gelijktijdig op deze locatie vinden er twee andere XR evenementen plaats, waardoor je dus ook wat meer ervaren rebellen zal ontmoeten.

Meld je aan zodat we weten hoeveel mensen er komen!

De deur opent om 11.30 uur. Het programma begint om 12.00 uur. Het totale programma is ongeveer tot 16.00 uur, al is er daarna nog de mogelijkheid om meer over XR te weten te komen en om samen te gaan eten. Aan het eind van de dag kan je ook nog aan een ‘Paint the streets’ actie meedoen.

Deze dag is in het Nederlands. Alhoewel de ruimte waar we de introductie houden toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, zijn de toiletten een paar tredes omhoog. Het is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk. De Heading for Extinction lezingen, actiespreekuren en veel actietrainingen vinden plaats in een locatie zonder trappen (namelijk de Sering op Rhôneweg 6) maar die zijn niet hetzelfde als deze welkomstdag. Als je behoefte hebt aan bepaalde aanpassingen om zo’n dag voor jou toegankelijk te maken, stuur dan graag een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com en dan gaan we proberen om zo’n introductie te organiseren.

 

Andere mogelijkheden

 

Weet je nog niet of je bij Extinction Rebellion wil? Overweeg dan om eerst naar een Heading for Extinction lezing te gaan.

Heb je gewoon zin in gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om gewoon bij ons donderdagdiner aan te sluiten of bij enige van onze andere gezellige bijeenkomsten met XR Amsterdam.

Details
Date:

October 29

Time:

11:30 - 16:00

Event Category:

Community, Training, Welcome meeting

Click to Register: https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/BCZdddKXU2LxhF+gzsnHPQPW3+yeXMOp7x4ewV0RjaE/
Organizer

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com Website:
Venue

de Nieuwland

Pieter Nieuwlandstraat 93

Amsterdam

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join