Actie planning training

Training of lezing

13 maart 2024

19:00 tot 21:00

klaprooslaan 13b, Groningen, Nederland

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
This training will be held in Dutch. Is Dutch not a language you feel comfortable to express yourself in, but you are interested, please reach out to us.

De training zal in het Nederlands zijn.

Waarom deze training?
Nou, op de eerste plaats omdat er genoeg zaken zijn om met elkaar actie voor of tegen iets te organiseren binnen de uitgangspunten van XR. En omdat het leuk is en energie & verbinding geeft om samen een actie voor te bereiden. En ook heel fijn in het kader van onze regeneratieve cultuur zodat de organisatiedruk over meerdere rebellen verdeeld wordt. Maar gun het vooral jezelf!

Voor wie?
Voor rebellen met (een beetje) ervaring die meer willen weten over hoe een actie georganiseerd wordt en/of zelf mee willen helpen acties te organiseren. Kleine en grote acties en alles wat daar tussen in zit.


Inhoud van de training
We organiseren deze actie planningstraining om je te leren hoe je een actie meer gestructureerd kunt plannen, je weet waar je aan moet denken bij de planning en hoe je acties zo veilig mogelijk voor iedereen kunt organiseren. Stap voor stap nemen we je mee door het proces vanaf het moment dat een idee opborrelt om ‘iets’ te gaan doen voor/tegen ‘iets’ tot wat er nodig is als de actie gedaan is.


Ja maar, kan ik dat wel?
Niets moet, alles kan. En alles mag klein beginnen. En weet vooral: “you’re not alone!”
Als je je e-mailadres doorgeeft kunnen we je de presentatie achteraf opsturen zodat je een handige checklist hebt voor als je zelf (misschien wel voor de eerste keer) samen met anderen aan de slag gaat. En mocht je met het opzetten van een actie hulp of een klankbord nodig hebben dan kun je terecht bij de rebellen van de Actie Cirkel.

Wanneer?: Woensdag 13 maart 19:00 tot 21:00 met korte pauze. Inloop 18:45

Locatie: Klaprooslaan 13b, Groningen

Locatie

klaprooslaan 13b, Groningen, Nederland