Actie welzijn training

Algemene informatie

  • Date: Donderdag 12 oktober 2023
  • Time: 19:30-22:30 (inloop vanaf 19:15)
  • Locatie: Rebel Base (Frederik Hendrikstraat 111, 1052 HN Amsterdam)
  • Sign-up: Stuur een mail naar edwin_xr@proton.me met als onderwerp “Sign-up wellbeing training 23/10/12”

Actie welzijn training 🌱

Een burgerlijke ongehoorzaamheidsactie is een plaats van grote emotie. Zowel de intense vreugde van samen in beweging komen als de stress van in aanraking komen met politie of boze omstanders vragen veel van ons lichaam en onze geest. Samen leren we hoe daar mee om te gaan.

De training is een introductie in onze regeneratieve cultuur. Je leert hoe je stress (bij jezelf en anderen) herkent, hoe je er mee om kunt gaan en wat je kan doen voor anderen die het moeilijk hebben. Ook bespreken we (kort) hoe je de woede van een politieagent of omstander kan de-escaleren.

Deze training is niet alleen een aanrader voor iedereen die een actie wil bijwonen, we moedigen ook rebellen die al wat meer ervaring hebben aan deze training te volgen om hun kennis over welzijn te verdiepen. Ook sterk aangeraden voor mensen die een welzijnsrol zouden willen opnemen.

Details
Date:

oktober 12

Time:

19:30 - 22:30

Evenement Categorie:

Training, Welzijnstraining

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: edwin_xr@proton.me
Locatie

Rebel Base

Frederik Hendrikstraat 111

Amsterdam, Nederland, 1052 HN

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR