Actiespreekuur

Algemene informatie

  • Date: Dinsdag 30 mei 2023
  • Time: 20:00-21:00
  • Locatie: De Sering (Rhoneweg 6, 1043 AH Amsterdam)

Kom naar het actiespreekuur als je  meer wil weten over actievoeren en welke acties er zijn binnen Extinction Rebellion. Of je nou nieuwsgierig bent naar Extinction Rebellion, je al kennis hebt gemaakt met ons maar een goede ingang voor actie zoekt, of een ervaren rebel bent die de draad weer op wil pakken. Voor alle vragen en informatie is er ruimte.

Praktische informatie

Vooraf is er, van 19:00 tot 20:00, een lezing om je bij te praten over de stand van zaken van de klimaatcrisis en de biodiversiteitscrisis en wat Extinction Rebellion doet om hier tegen in opstand te komen. Ook is er de mogelijkheid om te eten van de volkskeuken van De Sering (eten op basis van donatie tussen €2,50 en €7,50). Inschrijven is niet nodig.

Let op!

Omdat er een evenement is in De Sering om dezelfde tijd zullen we het actiespreekuur buiten houden. Het actiespreekuur gaat dus alleen door bij goed weer.

Details
Date:

mei 30

Time:

20:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Anders

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

de Sering

Rhôneweg 6

Amsterdam

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR