Actietraining Den Haag (NL)

Deze training is in het Nederlands.

Om je voor te bereiden op vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheidacties met Extinction Rebellion organiseren wij deze actietraining. Wil je meedoen aan acties waar een risico op arrestatie bestaat, dan is het raadzaam om deze actietraining te volgen. Bovendien geeft het je de kans om te ontdekken of je wil deelnemen aan komende acties.

Voor iedereen

De non-violent direct action (NVDA) training is geschikt en bedoeld voor iedereen. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties worden heel sterk aangeraden eentje te volgen. Deelnemers met meer ervaring zijn ook van harte welkom om hun kennis en kunde in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-actievoerders – om zoveel als mogelijk voorspelbaarheid, veiligheid en rust op onze acties te brengen.

Inhoud training

Tijdens de training bereiden we ons voor om veilig te blijven tijdens de actie, maar ook om effectief en effici├źnt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan het uitleggen van veiligheidsrisicoÔÇÖs, juridische informatie, het vormen van en werken met “affiniteitsgroepen” en het oefenen van specifieke actietactieken. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor vragen.

Praktische informatie

De training is in Caf├ę Utopie (Waldeck Pyrmontkade 116 Den Haag). Het duurt van 14:30 tot 17:30.

Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven voor de actietraining. Je ontvangt geen bevestigingsmail na aanmelding. Meld je aan via onderstaande link:

https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/QyjBDEBfP-VYxpLKrVBkRWCff+xh8chooVjHEiYHhtY/

Details
Date:

mei 13

Time:

14:30 - 17:30

Evenement Categorie:

Actietraining, Training

Organisator

Extinction Rebellion Den Haag

Email: xrthehague@protonmail.com
Locatie

Caf├ę Utopie

Waldeck Pyrmontkade 116

Den Haag

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR